Dan Hylander live i Kalmar

Den 30 juni 2009 såg jag Dan Hylander under Musik på Larmtorget i Kalmar

Dan Hylander & Raj Montana Band var ett av Sveriges största rockband i början av 80-talet och har alltid varit en av mina svenska favoritband.

Jag har sett Dan Hylander & Raj Montana Band live 2 gånger och ikväll blev det 2:a gången jag såg Dan Hylander live utan RMB, när han spelade på Larmtorget i Kalmar.

Det var en bra konsert, men den hade gärna fått vara lite längre. Hylander hann dock med att spela flera gamla höjdare, såsom Farväl till Katalonien, Solregn, 21/3, I hemlighet, Svart kaffe, Skuggor i skymningen och Vykort, vykort.

Setlista
  • Farväl till Katalonien
  • Solregn
  • Mamma tro mig
  • 21/3
  • Varje gång hon går förbi
  • Stort att vara liten
  • I hemlighet
  • Svart kaffe
  • Skuggor i skymningen
  • Vykort, vykort

Övriga låtar minns jag inte

Band

Dan Hylander (sång, gitarr)
Johan Hängsel (trummor)
Tomas Pettersson (klaviatur)
Jag vet inte vilka övriga musiker som ingick i bandet

Mina videos
Vykort, vykort

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng