Dan Reed live i Norje

Dan Reed - 100612Den 12 juni 2010 såg jag Dan Reed live på Sweden Rock Festival i Norje.

Jag har alltid tyckt att Dan Reed Network var skitdåliga så jag hade inte tänkt se Dan Reed på SRF, men eftersom det inte var något annat band som jag heller ville se just då ställde jag mig vid Rockklassikertältet och började höra Dan Reed spela akustiskt.

Detta var den största positiva överraskningen under hela Sweden Rock. Dan Reed var hur bra som helst, även om han hade några märkliga historier om att spela hårdrock med munkar i Indien…

Bäst var Rainbow child och covern av Holy Diver (Dio).

Setlista

  • Rainbow Child
  • Losing My Fear
  • Holy Diver (cover av Dio)

Övriga låtar minns jag inte

Band

Dan Reed (Sång & gitarr)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Videos
Rainbow Child

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng