Sir Reg live i Norje

140606 Sir Reg 04Den 6 juni 2014 såg jag Sir Reg live på Sweden Rock Festival i Norje.

Jag hade aldrig hört talas om Sir Reg, men som tur var började Persson spela en låt med dom i rockstugan på eftermiddagen och det lät riktigt bra. Jag bestämde mig direkt för att detta band måste jag lyssna lite på.

Sir Regs spelning krockade med Black Sabbath. Jag tänkte att jag börjar se lite på Sir Reg och sedan går jag bort när Black Sabbath börjar spela på Festival Stage.

140606 Sir Reg 02Det slutade med att jag såg hela Sir Regs spelning och missade halva Sabbaths…

Det var härligt ös både i musiken, bandet och publiken. Och jag ångrar inte ett dugg att jag valde Sir Reg före Black Sabbath.

Setlista
  • Emigrate
  • Golden Days
  • This Country’s for Sale

Övriga låtar minns jag inte

Sir Reg

Brendan Sheehy (Sång & gitarr)
Karin Ullvin (Fiol)
Erik Dahlqvist (Trummor)
Jesper Lundh (Bas)
Chris Inoue (Gitarr)

Evenemang

Sweden Rock Festival

 Videos
Golden Days

This Country’s for Sale

Hela Sir Regs spelning

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng