Ulf Lundell live på Christinehof

Den 17 juli 2002 såg jag en grymt bra konsert med Ulf Lundell på Christinehofs Slott utanför Tomelilla. Lundell rockade i 3 timmar och en kvart. Detta är en av de absolut bästa konserter jag sett med Ulf Lundell.

Bästa låtarna var Kär och galen (spelades 2 gånger), Förlorad värld, St Monica, Rött, Tillsammans vi två, När jag kysser havet, Om sommaren, Ryggen fri, Chans (trots strömavbrott mitt i låten), Gå ut och var glad, Lycklig lycklig, Älskling och en cover av Twist and Shout.

Chans var förstås också bra, men det blev strömavbrott mitt i låten…

Setlista
 • Kär och galen
 • Folket bygger landet
 • Tre bröder
 • Förlorad värld
 • Den vassa eggen
 • Laglös
 • Gott att leva
 • St Monica
 • Lycklig man
 • Rött
 • Hela huset skakar
 • Tillsammans vi två
 • Jag går på promenaden
 • När jag kysser havet
 • Om sommaren
 • Ryggen fri
 • Glad igen
 • Chans
 • Röd klänning OK
 • Ut ikväll
 • Idiot city
 • Gå ut och var glad
 • Jag saknar dig
 • I kvinnors ögon
 • Hav utan hamnar
 • Hon gör mig galen
 • Lycklig lycklig
 • Älskling
 • (Oh la la) Jag vill ha dig
 • Härligt härligt, farligt farligt
 • Kär och galen (för andra gången)
 • Twist and Shout

Övriga låtar minns jag inte

Band

Ulf Lundell (Sång, gitarr & munspel)
Janne Bark (Gitarr & sång)
Jerker Odelholm (Bas & sång)
Magnus ”Norpan” Eriksson (Trummor)
David Nyström (Klaviatur & sång)
Marcus Olsson (Orgel & saxofon)

Publik

4 000

Videos

Livevideo från Kronovalls Slott en liten bit från Christinehof, många år senare.

Förlorad värld

Lite längre ifrån Christinehof, men ändå inte…

Kär och galen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng