Wille Craaford live i Kalmar

Den 12-13 augusti 2011 såg jag flera band under Kalmar stadsfest.

På fredagskvällen gjorde jag misstaget att gå till Larmtorget för att lyssna på Wille Craaford. Jag vet egentligen inte vad jag hade förväntat mig, men jag lämnade efter 2,5 låtar och då ansträngde jag mig verkligen…

Setlista

Jag vet inte vilka låtar som spelades

Band

Wille Craaford (Sång & gitarr)

Evenemang

Kalmar Stadsfest

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng