Dan Hylander & Orkester live i Karlshamn

Dan Hylander & Orkester 120323Den 23 mars 2012 såg jag Dan Hylander & Orkester live på Compagniet i Karlshamn. Tyvärr var det ganska lite folk i publiken denna gång, vilket var en stor kontrast till förra veckans konsert på KB. Vi missade tyvärr förbandet Svante & Jannike denna gång.

Setlistan började som i Malmö, men senare var det lite förändringar i ordningen på låtarna. Början med Aldrig för sent att bli ung och Vykort vykort är mycket bra.

 

Dan Hylander & Orkester 120323 (Jannike Stenlund & Calle Kristiansson)Lite senare kommer ännu en bra del med Förr var det värre än nu, 21/3 och Bella Notte. Janne Bark och Jannike Stenlund sjunger också sina låtar i mitten av konserten.

Därefter kommer den allra bästa delen av konserten. Dan har lite problem med att komma ihåg texten till Turkos, men det är ändå en av hans bästa låtar. Den hemlige gästartisten avslöjades redan i förväg på Facebook…

Calle Kristiansson gästade än en gång med en mycket bra version av Afzelius-låten Odyssevs. Han stannar kvar och hjälper till på Farväl till Katalonien. Under Solregn, Svart kaffe och Skuggor i skymningen är det grymt bra rock’n’roll.

 

Dan Hylander & Orkester 120323Setlistan är något kortare än i Malmö, men det tillkommer en ny låt bland extranumren – Du är det vackraste. Calle Kristiansson kommer åter på scen under sista låten Brinner än.

Vi stannar kvar lite efteråt och pratar med bandet. Alltid lika kul!

 

 

 

Dan Hylander & Orkester

Dan Hylander (Sång & gitarr)
Jannike Stenlund (Fiol, munspel, slagverk & sång)
Janne Bark (Gitarr & sång)
Bobby Djordjevic (Bas & sång)
Johan Hängsel (Trummor & sång)
Tomas Pettersson (Klaviatur & sång)

Övriga musiker

Calle Kristiansson (Gitarr & sång – låt 13, 14, 20)

Förband
  • Svante Karlsson (som vi missade)
Videos
Odyssevs

Längtan som ingen kan se

Solregn

Skuggor i skymningen

Brinner än

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.