Konsert med Tommy Conwell & The Young Rumblers i Philadelphia

Den 21 november 2015 spelade Tommy Conwell & The Young Rumblers live i Ardmore Music Hall, Philadelphia, USA.

  1. Here I Come
  2. Love’s on Fire
  3. I’m Home
  4. Tonight’s the Night
  5. The Demolition Derby
  6. Everything They Say Is True
  7. Nice ’N Naughty
  8. Walking By Myself (cover av Gary Moore)
  9. Do You Still Believe in Me
  10. Gonna Breakdown
  11. Million Pretty Girls (blues)
  12. The Times They Are a-Changin’ (Bob Dylan)
  13. ???
  14. ???
  15. If We Never Meet Again
  16. I’m Seventeen
  17. ???
  18. Walkin’ on the Water
  19. Workout
  20. I’m Not Your Man
  21. Bitch (Rolling Stones)
  22. Time Has Come Today (The Chamber Brothers)
  23. Space Cowboy (The Steve Miller Band)
  24. Reelin’ and Rockin’ (Chuck Berry)

Tommy Conwell & The Young Rumblers

Tommy Conwell (sång, gitarr)
Christopher Day (gitarr, sång)
Paul Slivka (bas, sång)
Jim Hannum (trummor)
Rob Miller (piano, organ)

Övriga musiker

??? (saxofon)
??? (trumpet)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.