Lars Winnerbäck & Hovet live i Kalmar

060727 - Biljett - Lars WinnerbäckDen 27 juli 2006 såg jag en mycket bra konsert med Lars Winnerbäck & Hovet på Skälby Gård i Kalmar. Det är inte ofta jag haft så här nära till en konsert – Skälby ligger 200 meter från min lägenhet.

 

 

080725 - Lars Winnerbäck 3 - KalmarBästa låtarna under konserten var Sen du var här, För dig, Kom, Söndag 13.3.99, Stort liv, Elden, Elegi, Hugger i sten, Jag vill gå hem med dig, Söndermarken, Stockholsm kyss, Solen i ögonen och Kom ihåg mig.

 

 

 

 

 

06 - Poster - Lars WinnerbäckLars Winnerbäck & Hovet

Lars Winnerbäck (Sång & gitarr)
Johan Persson (Gitarr, munspel & kör?
Staffan Andersson (Gitarr & kör)
Magnus ”Norpan” Eriksson (Trummor & kör)
Jens Back (Klaviatur, saxofon & kör)
Josef Zackrisson (Bas & kör)
Idde Schultz (Gitarr & kör)
Anna Stadling (Gitarr & kör)

Turné

Sommarturné

Förband
Videos

Live från sommarturnén 2006

Stockholms kyss

Jag vill gå hem med dig

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.