Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators live i Norje

Den 4 juni 2015 såg jag Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Festival stage under eftermiddagen i strålande solsken.

Slash 01

Guns n’Roses har alltid varit mitt favorithårdrocksband och jag såg verkligen fram emot att se Slash live igen. Första gången jag såg honom var tillsammans med Guns n’Roses i Köpenhamn 1993. 2010 såg jag Guns n’Roses på SRF (då var det bara Axl Rose som var kvar från originalsättningen) och 2011 såg jag Duff McKagan’s Loaded på SRF. Det är bara Izzy Stradlin jag aldrig sett live, men det hade också varit kul.

Slash 06Nu var det inte bara Slash som stod på scen – han hade med sig ett riktigt bra band och Myles Kennedy är en mycket bra sångare.

Nightrain kom som andra låt och sedan var det en blandning av Guns n’Roses-låtar och Slash-låtar. Back from Cali är också bra.

Bandet öste på ordentligt, inte minst i You Could Be Mine som kom i mitten av spelningen.

Avslutningen var helt grym. När Slash började riffet i fantastiska Sweet Child O’ Mine blev det stort jubel bland publiken. Inte så konstigt då det enligt min mening är världens bästa hårdrockslåt. Sjukt bra!

Den följdes av Slither och hela konserten avslutades med magnifika Paradise City, som är nästan lika bra som Sweet Child O’ Mine. Det här var bästa spelningen på årets Sweden Rock.

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators Setlist Sweden Rock Festival 2015 2015, World on Fire TourSlash featuring Myles Kennedy & The Conspirators

Slash (Gitarr & sång)
Myles Kennedy (Sång & gitarr)
Todd Kerns (Bas)
Brent Fritz (Trummor)
Frank Sidoris (Gitarr)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Videos
Paradise City

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.