Michael Monroe live i Norje

Den 4 juni 2015 såg jag Michael Monroe på Sweden Rock Festival i Norje. Han spelade på Sweden stage sent på torsdagskvällen.

Jag såg även Michael Monroe på SRF 2010 och precis som då far han runt som en galning på scen. Det är kanske inte alltid jättebra, men det är kul och underhållande. Och det finns flera låtar jag gillar, bl a Nothin’s Alright.

Michael kommer från Finland och var sångare i Hanoi Rocks och Demolition 23.

Tyvärr har jag lyssnat för lite på Michael Monroe för att komma ihåg låttitlarna på de låtar jag gillade mest, men vi lyssnade på början av spelningen innan vi gick tillbaka till stugan och festade efter lång dag i solen.

Michael Monroe Setlist Sweden Rock Festival 2015 2015Tyvärr missade jag hans cover av Creedence grymma Up Around the Bend.

Band

Michael Monroe (Sång)
Ginger (Gitarr)
Steve Conte (Gitarr)
Sami Yaffa (Bas)
Karl Rockfist (Trummor)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Videos
Same Shit Different Day

Stained Glass Heart

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.