Pist.On live i Norje

Den 9 juni 2018 såg jag Pist.On live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Rockklassiker Stage.

Sista bandet jag såg på SRF 2018 var Pist.On. Jag kom in i Rockklassikertältet 1 minut före de skulle starta och det var inte ens 10 personer framför scen. Det var lite tråkigt att se, men det kom åtminstone några till när de startade. Det var dock väldigt glest i det tält som varit så välfyllt tidigare under festivalen.

Pist.On var dock inte mycket att lyssna på. Jag hörde ett par låtar innan jag gick därifrån.

Pist*On Setlist Sweden Rock Festival 2018 2018, 25 Years of Gloom

Pist.On

Henry Font (Sång, gitarr)
Burton Gans (Gitarr)
Jack Hanley (Bas)
Jeff McManus (Trummor)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.