Torsson live i Norje

150606 Torsson 01Den 6 juni 2015 såg jag Torsson live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Rockklassiker stage.

Det var faktiskt första gången jag såg Torsson live, men jag har förstås hört de flesta låtarna tidigare. De öppnade mycket starkt med härliga låten Danmark. Stämningen var på topp från början i tältet med stor publik denna varma och soliga nationaldag. Det var visserligen Sveriges nationaldag, men dagen före var det ju… Danmarks…

Jag hade som sagt inte sett Torsson live förut, men däremot har jag ju sett Thomas Holst och Sticky Bomb med Wilmer X och Michael Sellers med Sinners ett antal gånger. Och sedan förstås Bo Åkerström och Dan Persson. Torsson är ett jäkla bra band. Det fjärde bästa i Lund har jag läst… 😉

Torsson bjöd på många klassiker – förutom Danmark spelade de bl a Blodomloppet, Klippans centrum och Jag minns en gammal bil. Utan tvekan mest ös i publiken var det till Det spelades bättre boll. Vilken allsång!!!

Torsson Setlist Sweden Rock Festival 2015 2015

Torsson

Bo Åkerström (Sång & gitarr)
Sticky Bomb (Trummor)
Dan Persson (Bas & sång)
Thomas Holst (Gitarr, orgel & sång)
Michael Sellers (Gitarr & sång)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Videos
Klippans centrum

Hela spelningen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.