Docenterna live i Hammenhög

100716 - Docenterna & ProblemDen 16 juli 2010 såg jag en konsert med Docenterna i ett garage i Hammenhög. Fråga mig inte hur de hade hamnat där. Garaget var inte särskilt stort så publiken trängdes både inne och ute, men det var en riktig kanonspelning.

I pausen mellan förbandet Problem och Docenterna träffade jag roligt nog Rikard, en gammal klasskompis, som jag inte sett på minst 10 år.

Docenterna 100716Jag hade inte sett Docenterna live sedan 1993 (Tivolirock i Kristianstad) då de var riktigt jäkla bra. De var precis lika bra i Hammenhög. Ett jäkla ös hela tiden.

Joppe Pihlgren var precis lika bra som någonsin tidigare. Jag hade dock för mig att Idde Schultz röst lät lite annorlunda, men det kanske bara är inbillning från min sida.

 

 

Docenterna 100716De körde flera nya låtar så förhoppningsvis är en ny skiva på gång. Dessa kan jag inte namnet på (förutom en som heter Vanligt folk). Bästa låtarna under kvällen var Utan dig, Bensin i blodet, Jag tar mitt liv med popmusik, Varma öl och kalla element och Solglasögon.

Docenterna Setlist Garageprojektet, Hammenhög, Sweden 2010

 

 

Docenterna

Joppe Pihlgren (Sång & gitarr)
Kricke Pihlgren (Trummor & sång)
Larry Lövgren (Bas & sång)
Idde Schultz (Sång, piano & gitarr)
Jefferson Klingberg (Gitarr & sång)

Förband
Videos
Utan dig

Bensin i blodet

Varma öl och kalla element

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.