Emily Wolfe live i Köpenhamn

Den 9 mars 2024 såg jag Emily Wolfe live när hon var förband åt The Gaslight Anthem på Den Grå Hal i Köpenhamn.

Jag hade sett Emily Wolfe 3 dagar tidigare i Stockholm och liksom då var hon ganska bra – i synnerhet på gitarr.

Jag hade dock aldrig varit i Den Grå Hal tidigare – och det hoppas jag att jag slipper i framtiden. Denna konsertlokal är egentligen en gammal militäranläggning för träning av hästar som byggdes i slutet av 1800-talet som flyttats från sin ursprungliga plats till Christiania. Det är precis så trist som det låter. Dessutom var det svinkallt i lokalen – och nästan alla stod med vinterjackorna på sig.

De bästa låtarna var ”Walk in My Shoes” och ”Holy Roller”.

Band

Emily Wolfe (sång, gitarr)
??? (bas, keyboards)
??? (trummor)

Headliner

Emily Wolfe Setlist Den Grå Hal, Copenhagen, Denmark 2024

Video från annan konsert

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.