Goda Grannar live i Norje

Den 11 juni 2011 såg jag Goda Grannar live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Rockklassikerscenen.

Goda Grannar har tydligen varit något slags husband som spelat lite här och där på tidigare festivaler, men jag har aldrig sett dem tidigare. I år hade de fått en plats på Rockklassikerscenen. De var ganska roliga att lyssna på och spelade flera covers av bra artister.

Setlista
  • Min gitarr
  • Se ut nu tittar lilla solen in igen
  • Hemma på vår gård
  • Sweet Child O’ Mine
  • My Sweet Lord
  • Ace of Spades

Övriga låtar minns jag inte

Goda Grannar

Jonas Blum (Sång, gitarr)

Jag vet inte vilka övriga musiker i bandet är

Evenemang

Sweden Rock Festival

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.