Mustasch live i Norje

Den 9 juni 2017 såg jag Mustasch live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Festival Stage.

Samtidigt som jag såg Picture spela på 4Sound Stage satt jag även och sneglade bort mot Festival Stage där Mustasch spelade. Jag kunde i alla fall höra ett par låtar. Mustasch är inget av mina favoritband och även om de spelat på SRF tidigare var detta första gången jag såg dem live.

Mustasch spelade bl a covern på Hasse Anderssons ”Änglahund”. Det har gjorts en hel del bra hårdrockscovers av diverse kända låtar – detta tillhör inte en av dem…

Mustasch Setlist Sweden Rock Festival 2017 2017

Mustasch

Ralf Gyllenhammar (Sång, gitarr)
David Johannesson (Gitarr)
Mats Stam Johansson (Bas)
Robban Bäck (Trummor)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Video
Deep in the Woods / Änglahund / I Hunt Alone

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.