Slade live i Norje

Den 9 juni 2018 såg jag Slade live på Sweden Rock Festival i Norje. De spelade på Sweden Stage.

Jag gillar en del av deras låtar, men hade aldrig tidigare sett Slade live. Jag hade fått en del varningar om de inte var bra, men ville ändå se dem. Jag var inte ensam – jäklar vad mycket folk det var framför Sweden Stage. Mest av alla spelningar jag såg där under årets festival.

Vad vi fick se var en ren parodi. Det var så fruktansvärt uselt så det är svårt att beskriva. Det låt ungefär som en riktigt dåligt coverband som mot allt förnuft försöker spela en låt de inte kan för första gången. Hur är det möjligt att slakta sina egna låtar på det här viset?

Slade var det i särklass sämsta bandet jag såg under Sweden Rock Festival 2018.

Slade Setlist Sweden Rock Festival 2018 2018

Slade

Mal McNulty (sång, gitarr)
Dave Hill (gitarr, sång)
John Berry (bas)
Don Powell (trummor)

Evenemang

Sweden Rock Festival

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.