Anna Ternheim live i Ronneby

Den 8 juli 2018 såg jag Anna Ternheim live i Brunnsparken i Ronneby

Anna Ternheim öppnade för Lars Winnerbäck. Jag hade aldrig sett henne live tidigare.

Jag kom lite sent till Brunnsparken och hörde bara de sista 4 låtarna med Anna. De 3 första av dessa var ganska tråkiga, men spelningens sista låt fick mig att lyssna noga. Jag har aldrig lyssnat speciellt mycket på Anna Ternheim, men visst kände jag igen tonerna. Efter några sekunder slog det mig – det måste vara en översättning av Gasolin’s ”Stakkels Jim”. På svenska heter den ”Minns det som igår”. Anna gjorde en mycket bra version av denna fina låt.

Setlista
  • Minns det som igår

Jag vet inte vad övriga låtar heter

Band

Anna Ternheim (sång, gitarr, klaviatur)
Martin Hederos (klaviatur)

Headliner

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.