Clawfinger live i Norje

Den 11 juni 2022 såg jag Clawfinger live på Rock Stage under Sweden Rock Festival i Norje.

Den enda gången jag sett Clawfinger tidigare var på Tivolirock i Kristianstad 1993. Det hade alltså gått många år och jag hade glömt hur dåliga de var.

Eftersom jag stod och väntade på att Social Distortion skulle spela på Festival Stage intill genomled jag långt fler låtar än vad jag annars hade gjort. Clawfinger var tillsammans med Raubtier de sämsta banden jag såg på Sweden Rock Festival 2022.

Clawfinger

Zak Tell (sång)
Jocke Skog (klaviatur, sång)
Bård Torstensen (gitarr)
André Skaug (bas)
Micke Dahlén (trummor)

Evenemang

Clawfinger Setlist Sweden Rock Festival 2022 2022

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.