Grayling#Lake live i Malmö

Den 1 maj 2016 såg jag The Long Ryders på Folk å Rock i Malmö.

Grayling#Lake var förband. Jag hade aldrig hört talas om bandet tidigare, men väl på plats såg jag att det var flera kända ansikten på scen. Micke Harrsjö och Anders Ragnarsson spelade båda gitarr i True Lies. Mats Bengtsson på klaviatur var under många år med i Wilmer X. Basisten Anders Wieslander måste jag sett live tidigare då han spelade i Elevator Adam. Conny Städe har bl a spelat trummor i Dolkows.

Det var lite problem med ljudet i början, men när väl musiken kom igång rockade Grayling#Lake ordentligt.

Setlista
  • Dead Leaves
  • Last Train to Hell

Övriga låtar minns jag inte

Grayling#Lake

Michael Harrsjö (Sång & gitarr)
Anders Ragnarsson (Gitarr)
Anders Wieslander (Bas)
Conny Städe (Trummor)
Mats Bengtsson (Klaviatur)

Headliner
Videos
Dead Leaves

Last Train to Hell

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.