Jill Johnson live i Norrköping

131019 Jill Johnsson 02Den 19 oktober 2013 såg jag Jill Johnson live under middagen på en konferens på Louis De Geer i Norrköping.

Det jag hade lyssnat på Jill Johnson tidigare var inget jag gillade speciellt mycket. För mycket country för min smak. Därför blev jag positivt överraskad av att höra henne live. Det var riktigt bra och rockigt emellanåt.

 

Setlista

Jag vet inte vilka låtar som spelades

Band

Jill Johnson (sång, gitarr)
??? (gitarr)
??? (bas)
??? (trummor)
??? (klaviatur)

Videos
Jolene / It Ain’t Me Babe

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng